Despre noi

Cine suntem?

RÎNDUNICA MAGDALENA IULIANA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA

Pepinieră pomicolă acreditată şi controlată de Inspectoratul 

Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Galati. 

-Tecuci – Galaţi-

Oferim material saditor pomicol autorizat, dintr-o gama variata, controlat din
punct de vedere fitosanitar si calitativ prin documente corespunzatoare!

Pepiniera dispune de o suprafaţă de 2,5 ha fiind impărţită în 3 secţii: şcoala de pomi fructiferi, plantaţia elită de marcote şi plantaţia elită de ramuri altoi. Amplasarea strategică a pepinierii asigură starea fitosanitară a zonei, foarte importantă pentru reuşita producerii unui material săditor  de calitate, evitându-se locurile infectate cu boli şi dăunători de carantină.

Cui ne adresăm?

Producem si comercializam  material saditor pomicol calitativ, controlat fitosanitar, la preţ de producator venind in intampinarea celor care doresc sa planteze pomi fructiferi cu  scop comercial, familial sau ca mijloc de relaxare si agrement.

Cu o traditie de peste 15 ani in domeniu, va oferim soiuri  valoroase pentru marimea, productivitatea şi calitate fructelor,  putand fi consumate atat in stare proaspata cat si pentru procesare (compoturi, sucuri, dulceturi etc).

Datorită seriozităţii şi calităţii suntem apreciaţi atât pe plan local cât şi naţional.

De asemenea beneficiaţi de informatii utile privind plantarea si ingrijirea pomilor, acestea fiind esentiale  pentru a va bucura de o livada cu  pomi sanatosi si  vigurosi cu fructe plăcute la gust.